понеділок, 21 травня 2012 р.

Проект перепланування помешкання у Львові


Молода подружня пара звернулася до нас з проханням подивитися чи є потенціал покращення помешкання, що його вони орендували, шляхом його перепланування. У разі, якби така можливість існувала, вони б шукали можливості викупу цього помешкання у орендодавця, оскільки їм дуже подобалися їх район, краєвиди з вікна та безпека у житловій групі (будинок розташовано у рідкісному для Львова "gated community").

Ось основні побажання замовників щодо перепланування помешкання:
  1. Максимально збільшити простори для складування речей, оскільки їх у них і справді ДУЖЕ БАГАТО.
  2. Агресивний "намучений" євроремонт орендованої квартири їх вже добряче втомив, тому пара попросила запропонувати лаконічний інтер'єр, близький до "скандинавського стилю", хай-теку та "лофту". Особливу увагу вони просили звернути на інтер'єри, опубліковані на сайті hqroom.ru, оскільки більшість з них їм дуже подобається.
  3. Окрема батьківська спальня і дитяча кімната менш "кишкоподібної" пропорції бачилися їм як щось малоймовірне, тому таке побажання навіть не було виразно висловлене, хоча на запитання про таку можливість, замовники, звісно, відповіли "було б добре!"
Нижче подаємо варіант перепланування, що його ми запропонували з короткими ремарками до нього. На жаль, допоки пара ще не придбала помешкання. Залишається сподіватися, що співпраця над реалізацією цього інтер'єру ще станеться у недалекому майбутньому. А на відчуття,- може бути дуже класно!

Існуючий стан помешкання
Існуючий стан помешкання

Пропозиція щодо перепланування
Пропозиція, щодо перепланування

Немає коментарів:

Дописати коментар