пʼятниця, 25 травня 2012 р.

Private Banking: VIP відділення комерційного банку



Ця пропозиція була розроблена в рамках консультацій замовника на стадії пошуку приміщення для розміщення відділення. Нашими завданнями були: пошук планувального вирішення (в запропонованому замовником приміщенні) та розробка стилістичного вирішення, оскільки схоже відділення відкривалося вперше.


В запропонованому варіанті розпланування акцент зроблено на чіткому розмежуванні відділення на "клієнтську" і "робочу" частини. Клієнт зустрічатиметься лише з потрібними йому працівниками або керівництвом. З цією метою у кімнати для перемовин зроблено двоє дверей. Клієнта запрошуватимуть увійти до них тоді, коли в приміщенні на нього вже чекатимуть.


До інших переваг запропонованого вирішення відносимо значну кількість освітлених денним світлом робочих приміщень (2 кабінети, кабінет керівника та кімната для перемовин / почекальня).


Вирішення лоббі дає можливість клієнтам комфортно очікувати запрошення у одну із кімнат, близькість лаунж-зони з рецепціями адміністратора та теллерів дає змогу клієнтам спілкуватися з цим персоналом сидячи у фотелях.


В планування ми заклали стилістику міського буржуазного стилю (metropolitain style), що поєднує у собі легкі неокласичні мотиви з елементами Арт-Деко і асоціюється нам з Мангеттеном кінця XIX - початку XX століть, місцем та епохою розквіту банківської системи.




1 коментар: